Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Noul Protocol 48 la Counter-Strike

Scris de p3psyblue On 22:11


Valve a schimbat din data de 22 octombrie 2008 motorasul jocului nostru “adorabil”. Multi dintre voi care jucati cu steam si incercati sa intrati pe servere no-steam ati intampinat problema protocolului. Practic este doar un anunt care va zice ca incercati sa va conectati la un server ce foloseste un protocol vechi, 47, pe cand acum Counter-Strike Steam foloseste protocolul 48.

Este la fel ca si in cazul cs 1.5 cu 1.6. Counter-Strike 1.5 foloseste protocolul 46 iar versiunea 1.6 foloseste protocolul 47. Este exact ca si cum ati incerca sa intrati de pe jocul cs 1.6 pe un server ce foloseste versiunea 1.5.

Aceasta importanta schimbare venita de la Steam, este menita sa ajute la eradicarea serverelor no-Steam, care sunt foarte multe la numar in toata lumea. Practic Valve incetul cu incetul incepe sa ne oblige sa trecem serverele pe Vac2.

De ce sa le trecem pe Vac2? Multi nu stiti, dar cat de curand va aparea Vac3, un sistem cu totul diferit si imbunatatit care va fi obligatoriu, iar pentru el .. aveti nevoie de Vac2. Inteligent marketing nu?

Daca vreti sa jucati pe serverele non-steam va trebui sa folositi un client no-steam, caci Valve ne obliga sa jucam doar pe serverele Vac2 cu, contul nostru “original” de Steam.

In final sa speram ca aceste schimbari vor aduce un rezultat bun in materie de Gaming precum si in imputinarea jucatorilor care folosesc tot felul de Cheats!

Sursa: Savage.ro

0 Response to "Noul Protocol 48 la Counter-Strike"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului