Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Assassin's Creed

Scris de p3psyblue On 15:40


Actiunea jocului are loc in 1191, in timpul celei de-a treia Cruciade. Jucatorii vor intra in piele lui Altair (traducerea din araba: Zburatorul), membru al sectei Hashshashin si vor avea ca obiectiv omorarea celor noua figuri proeminente care sustin Cruciadele.Jucatorii vor avea ocazia sa calatoreasca prin orasele antice Ierusalem, Acre si Damasc, dezvoltatorul jocului incercand sa recreeze atmosfera urbana a secolului al XII-lea.

Cerinte de Sistem / System Requirements

  • Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)

  • RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista

  • Video Card: 256 MB DirectX® 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher

  • Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card

  • DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0





Prezentare generala:

Grafica jocului este foarte reusita.Cladiriile si vestimentatia "populatiei" reusesc sa recreeze atmosfera urbana a secolului al XII-lea.Arsenalul lui "Altair" este unul destul de diversificat.Pentru a duce misiunile la indeplinire puteti sa va folositi de "fists"(pumni),pumnal,sabie sau cutite.Tehniciile de lupta sunt foarte impresionante si diversificate.Un element destul de reusit al jocul a fost "mount"-ul.Pentru a va deplasa dintr-o locatie in alta puteti sa folositi caii din jurul cetatiilor sau din jurul satelor.

"Assassin's Creed" are o usoara tenta de "Matrix",deoarece poti sa faci aproape orice.Nu exista "tinta" care nu poate fi anihilata,nu exista obiect ce nu poate fi ocolit sau escaladat.Exista si momente care iti taie pur si simplu rasuflarea.De exemplu dupa ce ai ajuns in varful unui turn,poti incerca sa cobori pe unde ai urcat sau poti sa sari din varful acestuia(direct intr-un car cu fan).Atunci cand caracterul se afla in cadere libera te simti ca intr-un "roller coaster".Ca sa vedeti despre ce vorbesc click aici!

Totusi jocul are si parti negative.Dupa o vreme quest-urile devin plictisitoare,deoarece incep sa se repete din oras in oras.Altair ar fi putut sa beneficieze de un "inventory",sa poata sa schimbe armele din cand in cand sau sa le faca un upgrage sau macar sa poata sa-si schimbe "camuflajul".

In concluzie "Assassin's Creed" merita jucat,daca nu pentru poveste,macar pentru grafica.Daca ar fi sa-i acord o nota,i-as da 8,5!

0 Response to "Assassin's Creed"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului