Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

LG KC910 - Detalii

Scris de p3psyblue On 13:44


"Domnii" de la Lg s-au tot gandit cu ce sa revina pe piata ca sa bata iPhone-ul si s-au gandit sa-l loveasca unde il doare mai tare!In camera foto!Avand un model de 5 megapixeli deja existent pe piata ( LG Viewty ),s-au hotarat sa zdrobeasca micuta camera de 2 mpx de pe iPhone,cu una de 8 megapixeli ce va fi pusa pe noul model LG KC910!

“Noul nostru model vedetă, LG-KC910, combină o cameră foto profesionistă cu caracteristici multimedia de top şi un ecran complet tactil pentru a oferi consumatorilor o experienţă multimedia nemaiîntâlnită,” a afirmat Dr. Skott Ahn, Preşedinte şi CEO al companiei Mobile Communications a LG Electronics. “Potrivit consumatorilor noştri, o interfaţă tactilă în întregime este esenţială pentru a folosi la maxim funcţiile multimedia, iar pe acest segment LG-KC910 excelează.”


LG-KC910 se afla in topul modelelor existente pe piata pe segmentul de 8 megapixeli, incluzand lentile Schneider-Kreuznach, flash xenon si sensibilitate de pana la 1600, certificata ISO. Alte caracteristici ale camerei foto sunt stabilizatorul de imagine, auto-focus, focus manual, Face Tracking, Smile Shot si detectarea clipirii ochilor. Un detector GPS incorporat ofera modelului LG-KC910 capacitatea de a atribui unei imagini coordonatele geografice din locul unde a fost facuta, pentru a le pozitiona pe o harta interactiva. KC910 include o varietate de moduri de fotografiere creative, disponibile pana in prezent doar la camerele foto digitale.

Caracteristicile avansate multimedia ale terminalului asigura o experienta senzoriala nemaiintalnita. LG-KC910 este primul terminal de pe piata globala care include Dolby Mobile, o serie integrata de tehnologii audio care ofera un sunet clar si puternic si o experienta noua in ascultarea muzicii.

LG Electronics nici la capitolul video nu s-au lasat mai prejos. LG-KC910 poate realiza inregistrari video de la 5 cadre pe secunda la peste 120 cps, ceea ce permite inregistrarea atat in mod rapid, cat si incetinit. Telefonul poate citi filme in format DivX si Xvid, fara a fi nevoie de codificari suplimentare.

Ecranul tactil LCD WQVGA de 3.0 inci este interfata ideala pentru a experimenta si interactiona cu functiile multimedia ale LG-KC910. O interfata care poate fi personalizata cu numeroase iconuri si shortcut-uri, permite o utilizare mai facila a functiilor.

Pe langa Wi-Fi ce va permite o conexiune rapida la internet,telefonul va dispune si de un sistem A-GPS integrat. LG-KC910 include si un program Jogging Buddy care foloseste o tehnologie GPS pentru a urmari efortul depus, o functie care-i va incanta pe entuziastii exercitiilor fizice.



Specificatii tehnice:

Retea: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 ; HSDPA 2100
Culori disponibile: Negru
Ecran: TFT touchscreen, 256k culori
Diagonala: 3 inch
Rezolutie orizontala: 240 pixeli
Rezolutie verticala: 400 pixeli
Ecran extern: Nu
Vibratii: Da
Registru apeluri: 40 efectuate, 40 primite, 40 ratate
Slot de memorie : microSD (Transflash), până la 8 GB
Memorie interna : 100 MB
GPRS: Clasa 10 (4+1/3+2 sloturi), 32 - 48 kbps
HSCSD: Nu
EDGE: Da
3G: HSDPA, 7.2 Mbps
WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g
Bluetooth: Da, v2.0 A2DP
Port infrarosu : Nu
USB: v2.0
Radio: Nu
Player Video: Da
Player MP3: Da
Camera FOTO: 8 megapixeli
Blitz: Da
Zoom: Digital
Inregistrare video: VGA la 30 fps ; QVGA la 120 fps
Autofocus: Da
Camera apel video: Da

Browser Web: WAP 2.0/xHTML, HTML
Suport Java: MIDP 2.0
Inregistrare voce: Da
Comenzi vocale : Da
Handsfree: Da
Aplicatii livrate Player multimedia, DivX, Vizualizare documente,
Baterie: Li-Ion

Extra : Interfata Flash, Bliţ Xenon, Stabilizator digital de imagine, Receptor GPS integrat, Geotagging, Face/Smile/Blink Detection, TV-Out

0 Response to "LG KC910 - Detalii"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului