Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Wrath of the Lich King in curand...

Scris de p3psyblue On 11:04

Wrath of the Lich King este cel de-al doilea add-on al MMORPG-ului de succes World of Warcraft. Aşteptat deja de ceva timp, după cum v-am povestit săptămâna trecută, jocul a fost prezentat oficial vinerea trecută în cadrul Blizzcon-ului, unde ne-au fost arătate şi noi detalii despre Starcraft 2.

Cei peste 9 milioane de jucători înregistraţi pe serverele originale Blizzard din întreaga lume au avut un motiv de petrecere, deoarece Wrath of the Lich King aduce nu numai o poveste nouă ci şi o mulţime de elemente ce vor spori interesul fanilor şi vor atrage cu siguranţă noi jucători spre universul fantastic al World of Warcraft.


World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Add-on-ul introduce un nou tărâm, ţinutul ingheţat din nordul Azeroth-ului, Northrend. Aici, noul vrăjitor de gheaţă, Arthas, plănuieşte să îşi asmută armatele de Undeads asupra întregii lumi, încercând să stârpească orice fiinţă vie din Azeroth. Singurii care se pot opune forţei lui Arthas şi magiilor sale sunt eroii, jucătorii umani, care se vor aventura în noul ţinut, îl vor explora, vor lupta cu monştri nemai-întâlniţi şi vor încerca să rezolve cele peste 100 de questuri noi.

Odată cu noua aventură, Wrath of the Lich King aduce comunităţii şi:
- Creşterea nivelului maxim la 80, odată cu implementarea unor noi abilităţi şi talente speciale. Aceata deoarece Archlich-ul Arthas este prea puternic pentru a putea fi înfrânt de eorii de level 70. Desigur, ajungerea la nivelul 80 va necesita multe ore de joc, misiuni, instanţe şi raid-uri.
- Ţinutul de gheaţă Northrend, cu regiuni, monştri, oraşe, questuri şi mai ales item-uri superioare noi.
- O nouă clasă, Death Knight, un fel de versiune "evil" a paladinului, un cavaler prolific în lupta cu arma care însă poate dezlănţui asupra inamicilor puterile necromantice ale magiei negre.
- O nouă meserie, Insciption. Un Inscriber va putea oferi aliaţilor puteri suplimentare prin diversele sale vrăji, puteri care vor avea însă efect difinitiv şi nu vor dispărea după un anumit timp.
- Noi elemente PVE, precum clădiri distructibile şi arme de asediu, folosite în atacurile asupra oraşelor inamice, dar şi PVP: arene şi câmpuri de bătaie noi sau îmbunătăţite.
- Noi instanţe de 5, 10 şi 25 de oameni precum şi noi raid-uri.
- Noi posibilităţi de personalizare a eroului, datorită unei serii inovatoare de accesorii, tunsori, feţe şi dansuri.
- Guild banks. Adică bănci pentru Ghilde, ce pot fi conduse de un Guild master, unde membrii pot găsi diverse ingrediente sau item-uri sau împrumuta bani, în funcţie de nivelul lor în Ghildă.
- Un nou sistem de chat vocal, ce se adaugă celui scris folosit până acum.
- Şi multe altele...

Blizzard a anunţat data lansării noului episod World of Warcraft (WoW), Wrath of the Lich King :13 noiembrie!Peste 100 de quest-uri pe tărâmul îngheţat din nordul Azeroth-ului (Northrend) aşteaptă să fie rezolvate. Vei avea la dispoziţie o mulţime de noi elemente care nu doar că vor spori farmecul jocului, dar te vor şi ajuta să-ţi dezvolţi caracterul, acum până la nivelul 80. Întrebarea este, cu vechile caractere sau cu Death Knight-ul?

Ce altceva mai vrem de la Blizzard? Pentru moment, doar Starcraft 2 şi Diablo 3.

0 Response to "Wrath of the Lich King in curand..."

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului