Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Downloadeaza Fifa 2009

Scris de p3psyblue On 10:49


Cum ne-a obişnuit de câţiva ani buni, EA GAMES lansează în fiecare an câte un nou episod din seria FIFA. A venit rândul la FIFA 2009. Producătorii ne promit cea mai buna “FIFĂ” din istorie. Desigur nu trebuie să ne entuziasmăm pentru că trebuie să îşi promoveze produsul.

Titlul precedent, FIFA 2008 a fost un joc puţin mai bun decât precedentul cu schimbari majore de gameplay şi grafică iar FIFA 2009 va trebui să aducă elemente noi care să facă jocul mai bun decât precedentul.

Dacă până acum căţiva ani FIFA nu avea rival pe piaţa simulatoarelor de fotbal acum EA GAMES se confruntă cu cei de la KONAMI care au reuşi să transforme jocul PES 2008 în cel mai realist joc de fotbal.

Ce ne promit cei de la EA SORTS ?

RAPIDITATE. Creşte viteza jocului, a paselor, a driblingurilor, a duelurilor fizice dintre jucători.

MIŞCARI NOI. Ne promit 50000 de combinaţii tactice. Bineînteles nu le vom număra şi astfel suntem nevoiţi să îi credem dar dacă va fi aşa se vor diversifica golurile, ocaziile de gol şi sper că la finalul unui meci jucat în FIFA 2009 să ne uităm cu plăcere la reluari. (aşa cum se întîmplă la PES 2008)

ANIMAŢII REALISTE. Creatorii se laudă cu animaţii noi, special create care dau jocului un aspect realist.

Concluzii: Dacă producătorii îşi respectă promisiunile ar putea ieşi un joc bun, dar desigur nu ne putem pronunţa macar până la apariţia variantei demo. Cert este ca FIFA 2009 are potenţial, merită aşteptat.

Desi versiunea full Fifa 2009 va fi lansata oficial pe data de 14 octombrie 2008,cei de la Electronic Arts au oferit publicului un demo.

Descarca / Download : Fifa_2009_demo.zip

0 Response to "Downloadeaza Fifa 2009"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului