Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Rusine,Rusine sa va fie!

Scris de p3psyblue On 23:19


Rusine FRF - Federatie Romane de "Fotbal". De zece ani aceleasi fete palide in conducere.Aceiasi "sefi",care promit rezultate si vor sa ne "imbete" cu apa chioara.

Rusine jucatoriilor.Baieti de bani gata,care nu au demnitate.Sa te lauzi ca joci la echipe mari din Europa,sa te lauzi ca tu stii fotbal si sa te umileasca acasa niste jucatori necunoscuti,inexistenti pe harta fotbalului European.Trebuiau sa-si dea sufletul pe teren ,sa munceasca pentru fiecare minge, insa "tricolorii" au ales cea mai simpla metoda : sa fie calcati in picioare!!!


Acum oficialii vor iesi din nou la rampa si vor ridica neputinciosi din umerii,si or sa se scuze ca nu au fost pregatiti,ca au lipsit oameni din lot,ca iarba nu a fost udata bine,ca luna era prea sus pe cer.Nationala nu trebuia sa stea intr-un om!

Recunoasteti ca nu va pasa de suporteri,ci doar de banii pe care ii luati.Ne-am saturat sa fim mintit si amagiti! Demisia! Demisia!

0 Response to "Rusine,Rusine sa va fie!"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului