Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

L.H.C sau Large Hadron Collider

Scris de p3psyblue On 11:53


Cercetătorii de la CERN care iau parte la proiectul Large Hadron Collider (LHC) au reprezentat o sursă de inspiraţie pentru realizatorii unui videoclip viral care a făcut senzaţie pe YouTube sub titlul "Large Hadron Rap".

Potrivit Brand Republic, videoclipul cu durata de patru minute, care şi-a luat numele de la acceleratorul de particule din apropiere de Geneva, a fost vizualizat de un milion de ori pe YouTube şi prezintă o trupă de "cercetători" în echipament de laborator explicând detalii referitoare la materia neagră, la bosonii Higgs şi despre Large Hadron Collider, vedeta experimentului.

Cu un intro în care
apare fizicianul Stephen Hawking şi incluzând mişcări care ar putea fi inspirate de show-ul "So You Think You Can Dance", videoclipul relaxează atmosfera din jurul a ceea ce se intenţionează să reprezinte cea mai importantă descoperire ştiinţifică din lume.Videoclipul urmăreşte să menţioneze importanţa proiectului prin intermediul unor versuri anti-intelectuale precum: "LHC accelerează protonii şi conduce", "Şi lucrurile pe care o să le descopere o să-ţi răsune în cap", "Vedem asteroizi şi planete", "Ştim că o gaură neagră se găseşte în miezul fiecărei planete".

Large Hadron Collider a fost pornit miercuri dimineaţă, el urmând să îi ajute pe cercetători să efectueze experimente până la finele lui octombrie.

Sursa: Mediafax

0 Response to "L.H.C sau Large Hadron Collider"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului