Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Volkswagen Tiguan a facut pasul...

Scris de p3psyblue On 16:36


Noul SUV al celor de la Volkswagen, modelul Tiguan, a primit o noua versiune, deocamdata sub forma de concept, destinata special pietei din Statele Unite, unde ar putea intra in productia de serie peste ceva timp.
Masina a fost modificata pentru a putea fi alimentata cu celule de combustibil (hidrogen), acest combustibil fiind preferat de mai multi producatori pentru modelele ecologice de peste ocean, unde reteaua de alimentare cu hidrogen este ceva mai dezvoltata decat in Europa.Tiguan HyMotion dispune de un sistem de celule de combustibil, hidrogenul fiind stocat intr-un rezervor special plasat dedesubtul masinii, sub portbagaj. Sistemul de celule de combustibil produce o putere de 107 CP, dar Tiguan HyMotion este prevazut si cu un motor electric care dezvolta 27 CP.
Cei 134 CP, totalul dezvoltat de ambele sisteme de propulsie, nu permit performante foarte bune, dar acest mic dezavantaj este anulat de faptul ca masina nu produce deloc emisii poluante.Tiguan HyMotion accelereaza de la 0 la 100 km/h in aproximativ 14 secunde, iar viteza maxima este de 150 km/h.

0 Response to "Volkswagen Tiguan a facut pasul..."

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului