Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Au si ei...

Scris de p3psyblue On 16:22
Se pare ca exista tari cu legi mai tampite ca in Romania.Sistemul legislativ american abunda de legi dintre cele mai inutile, absurde si extrem de amuzante, dupa cum o demonstreaza site-ul dumblaws.com, care enumera sute de exemple in acest sens.
Astfel, aflam ca in Baltimore, Maryland, cetatenii nu-si pot duce leii la cinematograf, in timp ce, in Alabama, cine indrazneste sa puna sare pe sinele de cale ferata risca sa primeasca drept pedeapsa chiar si condamnarea la moarte. In Arizona legea le permite barbatilor sa le aplice sotiilor lor corectii corporale, dar cu masura: doar odata pe luna.

In Alabama este interzis sa te injunghii singur in scopul de a provoca mila. Oare daca motivatia este diferita, devine legal?.
Deci de aici reiese ca Emo Kids Not Allowed

O alta lege iti interzice sa conduci descult. Probabil ca atunci cand se dau amenzi trebuie sa arati si un pantof pentru a confirma respectarea legii din acest punct de vedere. Tot in Alabama este interzis sa porti mustata falsa, dar doar daca aceasta starneste rasul in biserica. O lege care are ca pedeapsa posibila condamnare la moarte spune ca este interzis sa pui sare (de bucatarie) pe sinele de cale ferata.

In Alaska, atentia legiutorilor a fost intr-o mare masura captata de animale. Astfel, ei au stabilit ca este interzis accesul cangurilor in frizerii. Tot in Alaska, in timpul sezonului de vanatoare a ursilor, este interzis ca acestia sa fie treziti pentru a fi fotografiati. O alta lege din acest stat interzice ca elanii sa fie priviti din avioane.
In Arizona este legal ca un barbat sa isi bata sotia, insa acest lucru nu poate fi facut decat o data pe luna. In schimb, in Arizona este interzis ca intr-o casa sa existe mai mult de 2 vibratoare. Daca cineva este prins furand sapun in Arizona, va fi obligat sa il foloseasca pe tot odata, probabil pentru a-si spala pacatul. Iar o alta lege legata de igiena le interzice magarilor sa doarma in cada.

0 Response to "Au si ei..."

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului