Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Jumper -Oriunde Oricand

Scris de p3psyblue On 16:20


Imagineaza-ti ca poti fi oriunde cat ai clipi.De la Londra ,New York sau Tokyo,pana la padura tropical ,desertul Sahara sau Muntele Everest.

Personajul principal din film este David Rise un pusti care locuieste doar cu tatal sau,mama parasindu-l de la varsta de 5 ani.Intr-o zi, dintr-o cearta cu colegii de la scoala ,ajunge sa cada intr-un rau inghetat,din care reuseste sa scape pin...TELEPORTARE.Dadusi seama ca poseda capacitatea de a ajunge oriunde,oricand,David se hotaraste sa devina Liber,asa ca fuge de acasa.

Folosindu-se de noile sale abilitati jefuieste o banca si se muta la New York.Actiunea se complica in momentul in care apare Roland.Tanarul Rise isi da seama ca nu este singurul si ca cei ca el fac parte dintr-o anomalie a naturii ce exista decand lumea.Cei cu aseamenea capacitati purtau numele de "jumperi" iar cei care ii vanau aveau numele de "paladini".

David reuseste sa scape de prima intalnire cu Ronald.Se reintoarce acasa unde se reintalneste cu o fost colega din liceu,Millie.Impreuna pleaca la Roma.In aceasta excurisie,Rise intalneste un alt jumper ,pe nume Griffin,si are parte din nou de o intalnire cu paladinii.Si de aceasta data scapa teafar,insa abia acum realizeaza ca va trebui sa scape de Ronald.

Samuel Jackson joaca rolul unui "paladin" ce are gandirea ca numai Dumnezeu poate fi oriunde ,oricand insa pana la finalul fimului isi da seama ca David e diferit de ceilalti.




Filmul JUMPER: ORIUNDE, ORICAND ii are in distributie pe Hayden Christensen (Star Wars Episodes II & III, Shattered Glass), Jamie Bell (Billy Elliot, Flags of Our Fathers), Rachel Bilson (The Last Kiss, television’s "The OC"), Samuel L. Jackson (Coach Carter, Snakes on a Plane), Diane Lane (Unfaithful) care a fost nominalizata la Oscar, Michael Rooker (JFK), AnnaSophia Robb (Bridge to Terabithia) si Max Thieriot (The Pacifier).



Echipa de creatie, care a filmat in diverse parti ale lumii, cum ar fi locatii din Roma, printre care se numara si Colosseum, a fost condusa de directorul de imagine Barry Peterson (Dark Blue); designerul de productie Oliver Scholl (Independence Day, Artificial Intelligence: AI); editori Don Zimmerman A.C.E (Night at the Museum), Dean Zimmerman si Saar Klein (The Thin Red Line, The Bourne Identity), designer costume Magali Guidasci (The Professional) si superviserul pentru efecte vizuale, castigator al Premiului Academiei, Joel Hynek (What Dreams May Come, The Matrix).


Pe scurt Jumper este un film ce merita vazut.

0 Response to "Jumper -Oriunde Oricand"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului