Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Top 5 telefoane multimedia din 2008

Scris de p3psyblue On 09:55
Telefonul la care poti doar dormi s-a demodat demult. Acum, daca mobilul nu are camera foto de inalta rezolutie, adica cel putin cinci megapixeli, si memoria interna de mare capacitate, pe care sa intre vreo 3-4 ore de muzica, nici nu merita sa te uiti la el. Iata un top al celor mai nastrusnice telefoane multimedia.


Sony Ericsson W350 are doar 10 milimetri grosime, iar tastele "play" si "pause" sunt asezate in afara clapetei, astfel ca poti asculta muzica fara sa deschizi telefonul. De asemenea, telefonul are disponibil un soft de recunoastere a melodiilor.


Sony Ericsson W760 are "motion control". Adica, navighezi prin melodii daca scuturi aparatul. W760 mai are in dotarea de serie si GPS cu programul Google Maps si modalitatea "landcspe" pentru cei impatimiti de jocuri. Aparatul este disponibil in culorile rosu, argintiu si negru.

Samsung G800 are o camera foto de cinci megapixeli. Carcasa este din plastic, desi finisajul da impresia uneia din metal. Samsung G800 are blogging mobil si posibilitatea de a tipari pozele.

Nokia N95 8GB este perceput drept arma anti-iPhone si are o memorie de 8 GB. Functiile sunt cam aceleasi ca si la predecesorul N95, insa displayul este de dimensiuni ceva mai mari.

Motorola Rokr E8 are o tastatura mai aparte, motiv pentru care ai nevoie de ceva timp sa te acomodezi cu ea. Functionalitatea este insa la cote inalte. Butonul de muzica se aprinde atunci cand aparatul este folosit pe post de player, iar tastatura este iluminata in momentul in care folosesti functiile de telefonie.

0 Response to "Top 5 telefoane multimedia din 2008"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului