Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

World of Warcraft

Scris de p3psyblue On 11:54
Jocul World of Warcraft (WOW) a ajuns la cota zece milioane de abonati in intreaga lume, dispusi sa plateasca aproximativ 11 euro lunar, pentru a se juca in universul lui Azeroth, informeaza presa internationala.
In America de Nord exista 2,5 milioane de abonati (persoane caure au platit abonament sau un card preplatit valabil, sau cei al caror abonament gratuit nu a iesit din termen), Europa are aproximativ 2 milioane de conturi, in timp ce in Asia exista circa 5,5 milioane de abonati.

“Interesul pentru joc ramane crescut in toate regiunile din lume, iar perioada sarbatorilor a vazut sosirea sau intoarcerea a mii de jucatori” au comentat oficialii Blizzard Entertainment, divizie a Vivendi Games.

In Romania existau la inceputul acestui an peste 11 mii de conturi WoW deschise, potrivit Best Distribution, distribuitorul oficial al titlurilor Blizzard/Vivendi Games.

“Familia de produse World of Warcraft este cea mai de succes gama de titluri din portofoliul Best Distribution, distribuitorul oficial Blizzard / Vivendi Games in Romania. In 2007, vanzarile gamei World of Warcraft au crestut de 2,5 ori fata de anul precedent, iar cifra totala a conturilor active de World of Warcraft din Romania a depasit 11 mii la inceputul acestui an.”, a declarat pentru Wall-Street Andreea Allardin, director general Best Distribution.

Compania estimeaza ca, la finele lui 2008, vor exista cel putin 20 de mii de conturi active de World of Warcraft in Romania,ca urmare a lansarii urmatorului expansion pack World of Warcraft: Wrath of the Lich King, in cursul acestui an.

World of Warcraft a fost lansat in America de Nord in noiembrie 2004 si in inuarie anul trecut compania a lansat add-on-ul The Burning Crusade. Suita Wrath of the Lich King va intra pe piata “in lunile urmatoare”, potrivit celor de la Blizzard

0 Response to "World of Warcraft"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului