Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Concurs - Blogatu in cateva cuvinte

Scris de p3psyblue On 20:58


Astazi este ultima zi in care puteti participa la concursul organizat de "Blogatu`",adresat atat bloggerilor cat si comentatorilor.Premile sunt destul de interesante : un banner 125 x 125 pe Blogatu.ro,un review,un subdomeniu.blogatu.ro si hosting.Cu ocazia asta inaugurez si eu primul "blog review".

Sa incepem cu inceputul,mai exact cu header-ul.Aflam din prima cum se numeste blogul,de fapt cui apartine (Blogatu).Culorile sunt destul de bine alese si placute ochiului..Desi sloganul apare codul html (Daca n-ar fi prosti cine ar mai fi destept? Un blog impotriva prostiei, pentru oameni destepti.), se simte lipsa lui la vizualizare.Daca tema permite,ar trebui adaugat si acesta.Daca nu,e bine si asa.

Search barul este pus la vedere si este usor de folosit.Daca sunteti in cautarea unui subiect anume folositi-l cu incredere.Imediat sub bara de cautare se afla butonul de la feeder-ul blogului.Cine stie la ce foloseste,nu are cum sa-l rateze,iar daca il rateaza nu-i nimic.Gaseste un link de abonare in slider :D !

In slider-ul din dreapta gasim categoriile,blogroll-ul,tag cloud-ul,id-ul de messenger si mail-ul,doua contoare de trafic si sapte bannere.Numarul mare de categorii sugereaza un continutul variat ,de la articole IT pana la articole din medicina si mondenitati.Pentru contorizarea traficului observ ca foloseste Trafic.ro si Histats.com.Cel din urma il folosesc si eu,fiind un serviciu gratuit,ce a evoluat in bine in ultimile 6 luni.Un lucru cel apreciez este banner-ul umanitar din dreapta.Putina "curatenie" in slider nu ar strica.Arhiva ar trebui mutata langa "Tags,iar "Pages" ar putea sa dispara cu totul,deoarece link-urile se regasesc in antet.

Blogul are si cateva "bube".Prima "buba" care mi-a sarit in ochi a fost sectiunea "Contact".Acesta pagina este practic inutila deoarece continut ei se regaseste si in slider-ul din dreapta.Consider ca un formular Nume / Adresa Url / Subiect / Mesaj ar fi mult mai util si mult mai rapid in comunicarea administrator - vizitator.A doua "buba" poate fi trecuta cu vederea.Fiind un blog in limba romana ar trebui traduse unele "butoane".Exemplu : "Search this Site" - "Cauta in site","Leave a response" - "Lasa un comentariu" (si exemplele pot continua).

0 Response to "Concurs - Blogatu in cateva cuvinte"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului