Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Ora Pamantului

Scris de p3psyblue On 15:27


Pe 28 martie 2009, la 20.30, oameni de peste tot din lume vor stinge lumina timp de o ora.Evenimentul doreste sa implice un miliard de oameni si mai mult de 1000 de orase,pentru a dovedi ca impreuna putem sa actionam impotriva schimbarilor climatice.

Miscarea Earth Hour a inceput in orasul Sydney, Australia. Pe 31 martie 2007, 2,2 milioane de persoane si 2100 de companii din Sydney au stins luminile timp de o ora. in 2008, evenimentul a devenit unul global, antrenand 100 de milioane de oameni din 35 de tari. Embleme ale oraselor participante, precum Golden Gate Bridge din San Francisco, Colosseum-ul din Roma sau panoul Coca-Cola din Times Square, au ramas in intuneric, ca simboluri ale sperantei pentru o cauza din ce in ce mai importanta pentru omenire.

Inspirate de aceasta initiativa, mai multe orase din Romania s-au alaturat miscarii. Cateva primarii din tara au intrerupt iluminatul public si al unor cladiri de referinta. La Bucuresti, Opera Nationala a stins iluminatul exterior, fiind prima cladire reprezentativa care s-a alaturat miscarii. Peste 1000 de persoane si cateva zeci de organizatii s-au inscris pe pagina evenimentului. Rezultatele evenimentului au fost peste asteptari, Dispeceratul Energetic anuntand ca s-a inregistrat o reducere de energie de 100-150 de megawati, echivalentul a aproximativ un milion si jumatate de becuri.



Nu conteaza din ce oras,tara sau continent esti!Planeta are nevoie de tine.Arata ca-ti pasa!

[ Sursa caricatura : Smoking Cool Cat ]

0 Response to "Ora Pamantului"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului