Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Concurs Emag

Scris de p3psyblue On 23:08

Cei de la Emag au lansat un concurs pentru cei inscrisi in ProfitShare!Cu ocazia asta ma inscriu si eu la categoria "Cea mai buna amplasare si integrare in site".Cum e si normal,pentru a putea genera profit dintr-un astfel de program de afiliere,reclamele trebuie puse "la vedere".

Eu folosesc 2 bannere(consider ca sunt de ajuns atatea).Unul este asezat in header cu dimensiunile 480x60,iar celalalt deasupra articolelor,pentru a putea fi vizualizat de catre toti "vizitatorii" blogului.Sper sa prind "podiumul" la aceasta categorie.Acum astept parerea juriului.

1 Response to "Concurs Emag"

  1. Sistemul de afiliere "ProfitShare" si campania "Resigilate de la eMAG" m-au inspirat sa realizez un mini-site, numit resigilate.ro Sper sa simt cu aceasta ocazie pulsul afilierilor online de pe Internetul autohton si sa revin cu cateva concluzii.

     

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului