Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Where the hell is Matt?

Scris de p3psyblue On 16:12
Haideti sa uitam pentru o clipa de toate probleme,de toate hotiile,de policieni,de drumuri neasfaltate,de primari incompetenti,de ambuteiajele din trafic...sa uitam de tot.

Dar in schimb sa ne amintim ca suntem oameni,ca in lume mai exista si lucruri frumoase care ne fac sa zambim si sa privim in viitor,sa ne aducem aminte cu bucurie de lucrurile frumoase din trecut si sa le asteptam cu bratele deschise pe cele ce vor urma.Sa uitam pentru o clipa ca unul e alb,altul e negru,altul e asiatic,altul e german si tot asa.Sa ne amintim sa ne respectam aproapele si tot odata natura!

Asa a facut Matt Harding,un om ce i-a facut pe cei din jur sa uite pentru un moment de toate supararile si sa participe la urmatorul videoclip.Urmariti in 4 minute ceva ce a realizat el in 14 luni si 42 de tari!


Where the Hell is Matt? (2008) from Matthew Harding on Vimeo.

Videoclipul se incarca destul de greu!Totusi merita vizionat!Asteptati sa se incarce tot,apoi "Play"! Pentru a intelege mai bine ce se intamplat in el ,va recomand sa-l urmariti High Quality,fie pe http://www.youtube.com fie pe http://vimeo.com/! Merita sa-l urmariti!

0 Response to "Where the hell is Matt?"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului