Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Vrei clipuri pe blog?Platesti!

Scris de p3psyblue On 07:46
Dupa cum am aflat pe de Blogatu`,Cabral,Rampage,Bobby Voicu si multi altii,cam asta ar fi noua mentalitate a "baietiilor" de la UCMR, ADA, UPFR si CREDIDAM care vor, prin intermediul ORDA, sa faca bani din nimic.

"Pentru un site sau blog nou lansat care doreste sa utilizeze muzica pe internet si care intentioneaza sa promoveze orice fel de produse sau servicii comerciale sau profesionale, fie sa afiseze bannere, proprietarul lui va trebui sa plateasca 1000 RON pe luna cu titlu de „remuneratie drept de autor."

Citeste tot articolul...


Deci in concluzie,orice posesor de site/blog ce posteaza o melodie/clip de pe Youtube/Trilulilu sau alte site-uri asemanatoare trebuie sa plateasca o suma de 1000 ron pentru ca ii face "trupei" respective publicitate moca!Pai o astfel de lege numai in Romania ar putea sa apara!Mai au putin si o sa puna taxe pe aer.Ei nu se vad cat de absurzi sunt?!

Urmatoarea etapa care va fi? 1000 ron taxa pentru ca am link de pe Youtube/Trilulilu la status pe Messenger?

Last EDIT : Mai multe informatii gasiti aici!

0 Response to "Vrei clipuri pe blog?Platesti!"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului