Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Volkswagen Scirocco

Scris de p3psyblue On 21:05


Prima data cand am vazut reclama la televizor am crezut ca cei de la Fiat au scos o noua masina! Fiat Scirocco! Dar nu a fost asa.Se pare ca m-am inselat.Cei de la Volkswagen au iesit din tipare si au scos un hatch exotic,cu totul diferit de ceea ce eram obisnuiti pana acum.Si cum nu s-au multumit sa o faca doar aratoasa,"nemtii" i-au pus si motoare pe masura,transformand-o intr-o adevarata bestie.

Masina are 4.256mm lungime, 1.404mm inaltime si 1.810mm latime, cu un ampatament de 2.578mm, ceea ce inseamna ca este putin mai lunga si mai lata decat Golf GTI, avand si o garda la sol mai mica. Rezultatul e usor de inteles: manevrabilitate mult mai buna.




Inginerii germani nu au acordat insa atentie doar designului si proportiilor, ci si solutiilor practice. Asadar Scirocco vine cu un portbagaj de 292 de litri, care se poate mari pana la 755 de litri cu bancheta din spate rabatata. La interior exista si cateva spatii de stocare, macar cat sa incapa bauturile energizante ale soferului.

Volkswagen Scirocco va veni atat in versiuni cu tractiune fata, cat si in versiuni cu tractiune integrala. Gama de motoare cuprinde trei propulsoare TSI (122, 160 si 200CP) si un motor TDI de 140CP. Acestea pot fi cuplate, dupa caz, cu o cutie manuala in sase trepte sau cu una DSG in sapte viteze.

In motorizarea TSI 200CP, masina dezvolta un cuplu de 280Nm si atinge suta de kilometri in 7.2 secunde cu plecare de pe loc. Viteza maxima este de 235km/h iar consumul mediu anuntat este de doar 7.6 litri/100km. Impresionant!



Soferul va avea la dispozitie mai multe sisteme care sa ii permita condusul sportiv pe sosea si deplasarea confortabila in oras. Exista un mod Sport in care volanul devine mai ferm, oferind mai mult feedback soferului, dar si un mod Comfort, care mareste gradul de asistenta a directiei.

In Germania noul Volkswagen Scirocco va porni de la pretul de 21.750 de euro, ceea ce este destul de ieftin avand in vedere performantele masinii.

Surse: Promotor.ro si Drivetest
Pentru mai multe poze cu noul Volkswagen Scirocco click aici!

0 Response to "Volkswagen Scirocco"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului