Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Mtv-ule revino-ti !

Scris de p3psyblue On 16:34

O stire mai veche :

Postul de televiziune muzical MTV Romania a fost achizitionat de compania Pro TV, parte a trustului MediaPro, confirmarea venind ieri de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA), care a aprobat cedarea licentei audiovizuale a postului de la compania Music Television System la Pro TV, companie detinuta de grupul CME.

“O sa mai avem si productii noi, vor fi cateva schimbari, si de programe, si de oameni”, a spus Maria Apostol, directorul de comunicare al MediaPro. Schimbarile vor fi vizibile din primavara 2008. Deocamdata, sediul MTV va ramane in Bulevardul Floreasca, insa, la un moment dat, el va fi mutat in cladirea din Pache Protopopescu, unde au sediul toate televiziunile din MediaPro.


Bun...a trecut si vara si schimbarile incep sa apara.Dupa-masa sunt prezente reclamele de teleshopping,care vand la "pustoaice" produse de slabit.Seara in loc de muzica avem parte de "wrestling" (nu s-au multumit cu Sport.ro Tv,trebuia sa bage si pe MTV).Mai lipsesc "pupezele" alea de vorbesc ca radio-ul stricat ("Suna-ti acum! Spune-ti ce puteti forma cu literele N U P R I M I T I B A N I I I N V E C I, si castigatii 10000 RON) si tacamul e complet.

MTV-ule revino-ti!Difuzeaza si tu muzica,videoclipuri,stiri din industria muzicala,nu tampenii pe care oricum nu le urmareste nimeni.Imi este de ajuns ca ii vad pe Sport.ro pe "pacalicii" aia de prezentatori de vin cu mastiile pe fata de parca sunt luati de pe Cartoon Network.

0 Response to "Mtv-ule revino-ti !"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului