Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Cum sa pariezi on-line

Scris de p3psyblue On 16:21
Primul lucru de care ai nevoie atunci cand pariezi on-line este un card.Pentru a nu avea probleme cu site-urile de pariuri on-line va recomand Cardul Visa Electron de la BCR.

Descriere BCR VISA ELECTRON:
- Card de debit in lei, pentru persoane fizice, cu utilizare nationala, pentru retrageri de numerar si tranzactii (inclusiv pe Internet) la comerciantii acceptanti de carduri VISA/Visa Electron.
- Ofera si posibilitatea de overdraft de pana la 6 salarii nete(daca salariul se vireaza in contul asociat cardului)
-poate fi folosit atat in tara cat si in strainatate
-plati pe internet?Da.
-taxe anuale: 6 Ron /An
-se elibereaza in 4-14 zile.

Documente necesare pentru eliberarea cardului: Buletinul


Al doilea lucru necesar pentru a paria on-line este alegerea unei case de pariuri.Gamebookers.com

Este considerata de cei mai multi agentia de pariuri online numarul 1, dar in ultima perioada au cam pierdut teren in fata celorlalte agentii, datorita softului folosit pentru pariurile live. Ofera cu siguranta cele mai bune cote si o gama larga de bonusuri si promotii, pentru toti clienti. Face parte din concernul PartyGaming unul din cele mai puternice din lume.

Bonus la Prima depunere:
Ofera de 100% la prima depunere (pana la 30&euro ) folositi codul CODE100

Depuneri/Retrageri
Accepta Card Visa Electron si Moneybookers
Depunere instantanee, retragere in 3-5 zile
Suma minima de depus/retras este 10 R0n

Miza/Pariuri
Miza minima per bilet este de 1 Ron
Oferta de pariuri este foarte bogata atat cantitativ cat si calitativ, se poate paria handicaps, sansa dubla, pauza/final si multe altele.

Alte informatii
Interfata este si in limba Romana, ofera suport tehnic si in limba Romana. Designul este unul prietenos si situl este foarte usor de utilizat. Datele si banii dvs sunt in siguranta, sistemul anti-frauda fiind foarte bine pus la punct.Bet365.com

Casa de pariuri Bet365 opereazã incã din 1974 şi are astãzi, peste 600 de angajaţi. Grupul bet365 lucreazã 24 de ore pe zi, 7 zile pe sãptamânã şi are peste 900.000 de clienţi din peste 140 de ţãri. Situl bet365 este tradus în mai multe limbi şi are un serviciu de relaţii cu clienţii în toate aceste limbi.

Bonus la Prima depunere:
Ofera de 100% la prima depunere (pana la 100 RON ). Pentru a va incadra la bonus trebuie sa depuneri minim 25RON

Depuneri/Retrageri
Accepta Card Visa Electron si Moneybookers
Depunere instantanee, retragere in 3-5 zile
Suma minima de depus/retras este 25 RON

Miza/Pariuri
Miza minima per bilet este de 0.1 RON
Oferta de pariuri excelenta usor de manevrat si un soft pentru pariurile Live foarte bun care ofera multe detalii in timp real si foarte multe posibilitati de pariuri Live. Bet365 este o casã de pariuri foarte bunã când vine vorba de pariuri live. Cotele sunt mari şi clar peste media de pe piaţã. Cu noua consolã de pariere live este mai uşor sã alegeţi meciurile şi sã pariaţi pe ele.

Alte informatii
Bet365 este una din agentiile online cu aport foarte bun la jucatorii romani mai ales datorita bonusului de inscriere foarte atragator. Interfata in limba Romana si numeroasele optiuni de Vizionare si Ascultare a evenimentelor live fac din Bet365 o agentie pe pofta jucatorilor Romani. Bet365 transmite Video Live evenimente din Italia, Asia, America de Sud, Meciuri Internationale si audio Spania sau Anglia.

0 Response to "Cum sa pariezi on-line"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului