Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Cosmote promoveaza emo?!

Scris de p3psyblue On 19:11


De curand am vazut o reclama Emo!Da,stiu ca suna ciudat dar am trait sa o vad si pe asta!Cei de la cosmote se folosesc de "cultul emo" pentru a-si promova cartela (400 de minute si 400 de sms in retea + 30 de minute nationale).

Totusi aceasta idee mi se pare putin deplasata,se te folosesti de niste copii(care in opinia mea chiar au niste probleme) pentru ati vinde produsul!

Pe scurt spotul prezinta un grup emo,ca facand parte din reteaua Cosmote,iar ceilalti copii fiind prezentati ca si cum ar fi din alte retea.In final ideea ar fi : Cosmote-ul ne uneste pe toti!

Ce parere aveti despre noua reclama Cosmote?

0 Response to "Cosmote promoveaza emo?!"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului