Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Noul Passat CC - Prezentare

Scris de p3psyblue On 13:45


Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic.

Passat CC oferă o serie de soluţii inovative, precum acoperişul panoramic transparent, lung de 750 mm şi lat de 1120 mm. Prin dimensiunile sale generoase, acesta acoperă întreaga parte frontală a acoperişului, ajungând până la pilonii B. „Panorama vent sunroof” poate fi pivotată până la 40 mm.

Volkswagen Passat CC beneficiază în premieră de uşi fără ramă şi de un sistem nou de control climatic. Foarte eficient se va dovedi sistemul de control climatic pentru scaune („active climate seat”) - facilitate de care a beneficiat până acum doar modelul Phaeton. Sistemul climatronic este integrat în afişajul sistemelor radio şi de navigaţie, instrumentele de bord având acum un nou aranjament şi design, cu detalii cromate.

Similar sedanului de lux Phaeton, instrumentele nu sunt iluminate albastru ci au o aură de lumină albă. Un alt detaliu ce te duce cu gândul la maşinile spor îl reprezintă indicatoarele ce pentru o scurtă perioadă de timp ating valorile maxime, la pornirea maşinii, după care revin la poziţia normală.



Cu un nume oarecum derutant, folosit preponderent în industria auto pentru a descrie un Cabrio-Coupe, noul Passat se prezintă ca o berlină cu patru locuri. În fapt, faţă de Passatul sedan, modelul CC are cu totul alte linii ale caroseriei, ceea ce conferă maşinii o alură mult mai dinamică şi mai tinerească.

Deşi acoperişul maşinii coboară abrupt spre spate, urmând formele unui coupe clasic, pe al doilea rând de scaune pot sta confortabil două persoane de până la 1,80 de metri. Modelul se înscrie prin dimensiunile sale în clasa medie, iar gama de motorizări include 5 propulsoare. Lungimea maşinii este de 4,8 metri, iar ampatamentul măsoară 2,71 de metri. Sunt disponibile trei motoare pe benzină: 1,8 litri şi 160 de cai-putere, 2 litri şi 200 CP şi 3,6 litri şi 300 CP. Cele două dieseluri de 2 litri dezvoltă 140, respectiv 170 de cai-putere.

În afara cutiei de viteze manuale, se poate opta pentru o cutie de viteză DSG în şase sau şapte trepte, contra unui preţ suplimentar. Cel mai mare avantaj în cazul alegerii acestora îl reprezintă economia de carburant de până la 12%. Preţurile pentru Passat CC încep de la 22.000 de euro, fără TVA, sau opţionale şi ajung la 32.000 de euro, în funcţie de motorizare.

Vânzările Volkswagen au scăzut în România cu 4,2% la sfârşitul primelor şapte luni din acest an şi au ajuns la 12.200 de autoturisme. Tot în această perioadă, vânzările mărcii germane pe segmentul vehiculelor comerciale au avansat cu 39 de procente la aproape 2.000 de unităţi. Pentru 2008, vânzările Volkswagen în România sunt estimate să ajungă la 23.000 de autoturisme. În această toamnă, urmează să fie lansat şi coupe-ul Scirocco, aflat la a treia generaţie.

2 Response to "Noul Passat CC - Prezentare"

  1. Nija Said,

    Dar de ce se numeste Passat CC ?
    Ca nu e nici Cabrio nici coupe ...

     

  2. p3psyblue Said,

    Volkswagen la prezentat ca pe un coupe cu 4 usi..sincer nu stiu exact de unde vine denumirea de "CC"..dar am vazut masina la reprezentanta si arata demential..o sa-i fac niste poze si o sa le pun pe blog..

     

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului