Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Diablo 3 va avea lansarea in curand...

Scris de p3psyblue On 14:36


Cei de la Blizzard vor din nou sa apara in prim plan.Dupa ce au lansat Starcraft,Diablo II,World of Warcraft (de departe principala sursa de venit pentru companie),vor sa produca un Boom pe piata, cu cel mai dorit joc.

Producatorii lui Diablo III au declarat ca vor introduce doua noi clase de persoanje despre care producatorii jocului nu au dat mai multe informatii. Jucatorii vor avea acces la mii de noi arme, armuri si obiecte magice, inclusiv obiecte specifice fiecarei clase de personaje adaptate fiecarei misiuni.

De asemenea vor exista o multime de noi combinatii pentru Horadric Cube si posibilitati de a combina nu numai pietre pretioase sau rune cu arme sau armuri ci si doua sau mai multe arme intre ele. Totodata, producatorii au anuntat ca unul dintre niveluri va fi chiar in paradis. Diablo III va beneficia si de un mod de joc multiplayer online.

Povestea din Diablo III incepe la 20 de ani dupa evenimentele din Diablo II. Mephisto, Diablo si Baal au fost infranti, dar Worldstone-ul, care odata proteja locuitorii din Sanctuary atat de fortele High Heavens, cat si de cele ale Burning Hells, a fost distrus. Acum forta Raului se pune din nou in miscare in Tristram.

Jucatorii vor avea la dispozitie cinci clase de eroi si vor putea lupta pentru salvarea lumii de invazia hoardelor de demoni folosindu-se de item-uri puternice, vraji si abilitati. Primele doua clase de eroi prezentate la Paris in cadrul Worldwide Invitational au fost barbarian si witch doctor.


Diablo III va dispune de un nou engine 3D si de un sistem fizic avansat, care vor permite un nivel al detaliului foarte mare, dar si efecte speciale de top. Mediul inconjurator va fi interactiv si destructibil, si le va da batai de cap atat monstrilor, cat si jucatorilor din cauza obstacolelor si capcanelor pe care producatorii Diablo 3 le-au "plantat".

Diablo III va avea un nou sistem de quest-uri, evenimente scriptate care se vor produce sporadic, dar si sistemul aleatoriu de generare a nivelurilor. Jocul va avea si mod cooperativ care va putea fi jucat online printr-o versiune imbunatatita a Battle.net. Diablo III se va lansa simultan pe PC si Macintosh.

Cei care au pariat pe Diablo 3, odata cu lansarea imaginii misterioase pe situl Blizzard, au castigat. Blizzard Entertainment a anuntat ca lucreaza la jocul Diablo III, continuarea uneia dintre cele mai apreciate serii de jocuri action-RPG, in cadrul evenimentlui Worldwide Invitational care se desfasoara la Paris. Anuntul vine la opt ani de la data lansarii lui Diablo II (29 iunie 2000) si sapte ani dupa lansarea expansion set-ului Diablo II: Lord of Destruction (29 iunie 2001

0 Response to "Diablo 3 va avea lansarea in curand..."

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului