Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.


O noapte la un hotel de trei stele din Mamaia, intre 75 si 90 de lei. Nici macar „Perla Litoralului“ nu are plajele puse la punct.

Preturile de pe litoralul romanesc cresc cu aproximativ 20% incepand de pe 14 iunie, desi situatia plajelor este, in multe locuri, catastrofala: cea mai mare parte a operatorilor care au inchiriat tronsoanele de plaja refuza deocamdata sa faca amenajarile specifice sezonului estival, motivand ca numarul turistilor este deocamdata prea mic pentru ca activitatea sa fie rentabila. Desi hotelierii, agentiile de turism, administratia locala si chiar o buna parte a proprietarilor de restaurante si baruri au facut eforturi pentru a deschide sezonul de la 1 mai, turistii veniti pe Litoral au neplacuta surpriza de a constata ca exact plaja, adica motivul pentru care au venit la mare, este veriga slaba din lantul serviciilor .

Experienta de care au parte turistii este cu atat mai neplacuta cu cat plajele sunt nu numai neamenajate, ci pur si simplu necuratate, iar in nisip pandesc tot felul de capcane, de la cioburi la ace lasate in urma de toxicomani. In aceste conditii, majorarea „normala“ a tarifelor, care survine in fiecare an la mijlocul lui iunie, este greu de justificat in fata clientilor care ajung pe Litoral si platesc sume frumoase pentru cazare si masa nu le prea pasa de Ministerul Mediului, Apele Romane sau licitatiile pentru plaja.

700 de lei – o saptamana la patru stele in Mamaia

Daca la un hotel de trei stele din Mamaia o noapte de cazare cu mic dejun inclus, cumparata prin agentie de turism, costa pana pe 14 iunie intre 60 si 80 de lei de persoana, tariful sare la 75-90 de lei in a doua jumatate a lunii. Cresterea este semnificativa si in cazul hotelurilor de patru stele, unde un sejur de sase nopti care costa 600 de lei la inceputul lunii sare de 700 de lei dupa 14 iunie. Cu toate acestea, desi poate parea uluitor, nici macar in Mamaia, statiune care oricum ajunge la un grad de ocupare acceptabil in weekend inca de la sfarsitul lui mai, plajele nu au fost amenajate in totalitate. Sectoare intregi arata ca in lunile de iarna, iar revolta indreptatita a clientilor i-a cam adus la disperare pe hotelieri, care realizeaza ca anul viitor turistii care s-au fript cu plaje romanesti neamenajate se vor indrepta spre alte destinatii.


Magnific! Avem relief si nu stim sa-l folosim... Pai cand stii ca ai marea langa tine si tu nu faci nimic cum vrei sa vina turistii la tine.Plajele sunt praf!!!.Vara vezi scoici,alge la greu si mirosul este insuportabil (de cele mai multe ori).Cu hotelurile parca,zic parca, si-au mai revenit,dar totusi cazarea si peisajul nu se compara cu cel din strainatate.

Radem de bulgari " Ha ha ha...ca sunt castraveti murati si ca au ceafa groasa".Dar totusi la turism stau mai bine ca noi.Pana si romanii au ajuns sa se duca la plaja la ei.Bulgarul a stiu cum sa momeasca.A avut grija ca plaja sa arate bine, cazarea sa fie ca lumea, si mai ales a profitat din plin de "All inclusive", ca de toata lumea stie ca romanului ii place sa manance si sa bea pana la epuizare.In Romania 60-70 la suta dintre Hotelurile de pe litoral habar nu au ce e ala "All Inclusive".

Personal daca ar fi sa aleg o locatie unde sa-mi petrec vara, as alege Grecia sau Turcia.O sa ziceti " E drumul lung".Si ce daca..ori masina ,ori avionul.Dar stiu cand ajung acolo ca am plaja curata,apa caldaaaa si mai am si un "decor" senzational.Palmieri la tot pasul,nu chistoace de tigari ca-n Romania,prin apa vad cum inoata pestisori,nu cum intra un smecher cu lant de 12 kg de merge cocosat, cu berea in mana sau mai stiu eu ce alte obiecte.Daca ma satur de plaja pot oricand sa ma duc sa vizitez un sit arheologic(in cazul Greciei) sau daca am chef de cumparaturi am la dispozitie o gradama de orase din apropiere.

Anul trecut am fost in Grecia si mi s-a parut mult mai bine ca-n Romania.Asa ceva vedeam de pe balcon anul trecut.


Imi pare rau sa o zic,dar turismul in ROMANIA SUCKS!!!

0 Response to "Preturile cresc cu 20% pe Litoral, desi plajele sunt inca neamenajate"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului