Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Louis Vuitton in Romania

Scris de p3psyblue On 10:25

Incepand de ieri, bucurestenii isi pot cumpara genti, pantofi si accesorii Louis Vuitton chiar de la ei din oras.

Dupa aproximativ trei ani de tatonari, Louis Vuitton a intrat in Romania prin deschiderea unui prim magazin in galeria comerciala a hotelului Marriott din Capitala. „Ne uitam la Romania de aproximatv trei ani. Numai manager directorul care a fost inaintea mea a vizitat Bucurestiul de 15 ori pentru a gasi o locatie potrivita“, a declarat Jean-Christophe Tevenin, general manager al Louis Vuitton pe zona de sud si est a Europei.

Potrivit acestuia, alegerea hotelului Marriott ca prima locatie s-a datorat atat accesibilitatii zonei, dar si faptului ca astfel se pot targeta doua tipuri de clienti: romanii si turistii. „A trebuit sa construim intr-o zona unde este usor sa ajungi. De asemenea, aici putem beneficia atat de clientii locali, care reprezinta targetul nostru principal, dar si de turisti“, a declarat Tevenin. Acesta se asteapta ca in scurt timp si alte branduri de lux sa se alature Louis Vuitton in galeria comerciala de la Marriott.

Din magazinul de la Marriott, creat pe baza unui concept implementat la nivel mondial, in cele 400 de magazine Louis Vuitton din 59 de tari se pot achizitiona atat celebrele genti si genti de voiaj, cat si pantofi sau accesorii precum bijuterii, ochelari de soare, cravate sau curele. Preturile pornesc de la cateva mii de lei. Spre exemplu, un portofel de mici dimensiuni pentru cartile de vizita costa 860 de lei, un portofel clasic ajunge la 1.600 de lei, in timp ce o geanta clasica cu o dimensiune de 40 de centimetri poate fi achizitionata cu 1.750 de lei.

Cel mai scump produs din magazin, un cufar care se face pe comanda, costa „nelimitat“, dupa cum a precizat directorul Louis Vuitton. Estimarile companiei sunt insa optimiste. „Acest magazin este unul dintre cele mai importante din Europa“, sustine Tevenin, care mizeaza pe clientii romani din alte state. „Avem clienti romani in toata Europa, in Paris, Londra, oameni care ne-au intrebat cand vine Louis Vuitton si in Romania“, povesteste Tevenin.

Singura colectie care lipseste din magazinul din Bucuresti e cea de haine pentru femei si barbati, Ready-to-Wear. „Pentru a vinde Ready-to-Wear ar trebui sa stim totul despre piata din Romania. Ar trebui sa stim care sunt gusturile romanilor in materie de haine“, a mai spus Tevenin, potrivit caruia aducerea colectiei de haine in Romania ar presupune un magazin de doua-trei ori mai mare decat cel inaugurat ieri, ce are o suprafata de 130 de metri patrati.


Din cauza asta nu puteam eu sa dorm..ca vine Louis Vuitton in Romania.Doamne!!Nu imi este de ajuns ca vad fetite ce plimba catelusi zilnic si se cred Paris Hilton (alta creatie penibila a publicului).

O poza pentru Louis Vuitton fans.

0 Response to "Louis Vuitton in Romania"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului