Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Cum adaugi Histats pe blog?

Scris de p3psyblue On 12:57
In primul rand ce este "histats"?

Histats este un site,ce ofera un contorizator (counter) gratuit pentru site-ul / blogu-ul tau.Cu ajutorul lui vei putea contoriza:
 • -Numarul de persoane care iti acceseaza pagina

 • -Cate pagini urmareste vizitatorul

 • -Modul in care ajunge vizitatorul la tine pe pagina • Cum adaugi "histat"?

  Nimic mai simplu.Urmareste cu atentie pasii de mai jos.

  1.Intri pe Histats.com.

  2.Te duci jos de tot pe pagina,unde gasesti "Register Now".


  *Click pe poza pentru marire

  3.Introduci in "Url" adresa blogului/sitelui tau,apoi apesi "Register".

  4.Completezi formularul cu datele necesare.(in cazul in care vrei ca statisticiile tale sa ramana private, selecteaza "Not Public Stats")

  5.Alege design-ul Contorizatorului.

  6.Configureaza-i display-ul

  7.Pentru a-l adauga pe blog, copiaza-i codul,apoi creeaza un element nou de pagina (Html / Script) si paste the code there.

  8.Click pe "Salvare" / "Save" and that`s all ! :D

  0 Response to "Cum adaugi Histats pe blog?"

  Trimiteți un comentariu

  Cum pot comenta articolul?

  In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

  căutare personalizată

  Arhiva Blogului