Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Castigator Roland Garros 2008

Scris de p3psyblue On 18:08


Astazi a avut loc Finala la Turneul de tenis "Roland Garros" dintre Roger Federer Si Rafael Nadal.Roger si-a mentinut calmul pe tot parcursul jocului,dar se pare ca acest lucru nu a fost de ajuns.Pustiul teribil al tenisului,Rafael Nadal a reusit sa-l invinga in doar 3 set-uri ,cu scorurile de 6-1,6-3,6-0,pierzand astfel doar 4 game-uri.

Dupa ce aseara Elvetia a pierdut la fotbal in fata Cehiei,cu scorul de 0-1,azi a fost batuta la tenis de catre Spania.Un weekend "negru" pentru sportul Elvetian.

La final Nadal l-a felicitat pe Federer pentru calmul de care a dat dovada pe toata durata jocului.Rafael ramane in continuare neinvins la "Roland Garros",aratand cum se poate face un joc perfect pe zgura.

Felicitari Nadal.


0 Response to "Castigator Roland Garros 2008"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului