Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Back on The Blogosphere !

Scris de p3psyblue On 00:45
Am lipsit 2 zile de pe blog,motivul principal fiind Cambridge-ul.Azi am sustinut examenul CAE cu urmatoarele probe. Reading,Writting,Listening and English in Use.Tinand cont ca pic de oboseala o sa le comentez pe scurt.

 • Reading


 • Destul de greu.Multe fraze intortocheate.Nu am auzit pe nimeni sa sustina ca la facut bine cap coada.

 • Writting


 • La prima parte a pica letter of complain.Erai un tanar ce tocmai te intorsasei dintr-o tabara si te plangeai de mancare,activitati,oameni,cazare.

  La a doua parte am ales Competion Entries.A trebuit sa scriu despre o cladire din Romania ce ar merita sa fie trecuta intr-un tur virtual pe un website.

 • Listening


 • Part I si Part II la mintea cocosului.Cuvinte usoare si clare.

  Part III si Part IV mai grele un pic,dar totusi accesibile.

 • English in Use


 • Multiple Choice - greoi,prea multe expresii.
  Part II - un text simpatic despre rozatoare :)) ce avea cuvinte lipsa,urmand a fi puse de candidat la libera lui alegere.
  Part III- Part VI - chestii de vocabularRevin dimineatza cu mai multe amanunte . :P

0 Response to "Back on The Blogosphere !"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului