Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Yahoo.ro va fi lansat incurand

Scris de p3psyblue On 16:34

Compania americana Yahoo! a anuntat ca are in plan sa lanseze portalul Yahoo.ro in perioada august-septembrie a acestui an. Urmeaza si Yahoo! Messenger in limba romana.

Darren Patterson, business development director in cadrul Yahoo! Europa, s-a aflat in prima parte a acestei saptamani in Romania pentru a pregati lansarea portalului Yahoo.ro, cu continut in limba romana. Astfel, agenda managerului a fost incarcata cu "intalniri cu principalii jucatori media din piata, cu operatorii telecom si cu furnizori de continut pentru negocierea parteneriatelor pentru continutul Yahoo.ro", a declarat pentru ZF Patterson.

Domeniul Yahoo.ro a fost inregistrat in 1996, potrivit Romanian Top Level Domain, administratorul domeniului .ro, insa din noiembrie 2007 a trecut in posesia Yahoo! Inc. cu sediul in Sunnyvale,California, semn ca pregatirile pentru lansarea portalului au inceput inca de anul trecut.

Versiunea locala a celui mai important portal de continut din lume va fi orientata catre comunitate, dupa cum spune directorul Yahoo! Europe, scopul fiind de a intari aceasta comunitate prin oferta de continut localizat. Rolul lui Bobby Voicu, bloggerul numit recent comunity manager al Yahoo! in Romania, este sa stabileasca o legatura intre utilizatori si companie si sa determine care sunt asteptarile in ce priveste continutul si serviciile.

In prezent, Yahoo! numara pe piata locala peste 8 milioane de conturi active pentru serviciul de e-mail si peste 7 milioane de conturi pentru serviciul de mesagerie Yahoo! Messenger. Iar potrivit Alexa.com, portalul Yahoo.com este a doua cea mai vizitata pagina de internet de catre internautii romani dupa Google.ro, versiunea in limba romana a celui mai mare motor de cautare din lume, in conditiile in care Yahoo! nu concureaza inca in Romania cu o versiune locala. "Odata ce vom lansa yahoo.ro, este de asteptat sa ajungem pe locul intai in Romania, asa cum se intampla la nivel mondial cu Yahoo.com", spune Bobby Voicu.

0 Response to "Yahoo.ro va fi lansat incurand"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului