Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

Romanii si scoala de soferi

Scris de p3psyblue On 22:19

Cei de la Evenimentul Zilei au facut o statistica.La nivel national, doar 28% dintre cei care isi doresc sa devina soferi promoveaza examenul. Peste 86% dintre respinsi nu trec de proba teoretica.

Superificialitatea, indolenta, lipsa de pregatire in scoli, convingerea ca si-ar putea cumpara permisul de conducere si taxele foarte mici de examinare. Acestea sunt principalele cauze prin care oficialii Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) explica numarul tot mai mic al celor care reusesc sa promoveze examenul auto.

Statisticile arata ca, in ultimii trei ani, procentul de promovabilitate nu a trecut de 28 la suta. Aceasta situatie se mentine si in prima parte a lui 2008, cand 335.449 de romani s-au inscris la examenul pentru obtinerea permisului de conducere.

Specialist în examinări Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor: "Sunt unii care au ajuns candidaţi de profesie, deoarece sunt convinşi că, dacă vor susţine examenul de câteva zeci de ori, vor ajunge să cunoască răspunsul corect la toate chestionarele. În Capitală, veteran este un bărbat care a susţinut examenul de peste 30 de ori. Culmea e că nu se lasă."

0 Response to "Romanii si scoala de soferi"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului