Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

5 mai - Ziua Barbatului

Scris de p3psyblue On 20:54Eee...A venit si ziua aia in care barbatii sa aiba o zi numai a lor,la fel cum au si femeile 1 si 8 martie.Felicitari "Bergenbier" pentru campania initiata si celor 400.000 de barbati care au sustinut si au votat.

Anul acesta "sufletul petrecerii" se pare ca va fi in Bucuresti, in parcul Tineretului.Dar de la anul ne asteptam ca aceasta zi sa fie sarbatorita cum trebuie in fiecare colt al tarii.Adica sa vezi gratare la tot pasul,sa avem si noi un obiect simbolic la fel cum au femeiele "martisorul"(si o bere ar fi binevenita),sa avem si noi ziua noastra in cluburi,si multe altele.

Dar pana la anul,sarbatorim cum se cuvine ziua de azi. :)

Pe ziuabarbatului.ro am inceput deja sa ne cerem drepturile.

1.Am dreptul să nu muncesc azi, decat intorcand micii pe gratar sau desfacand capacele de Bergenbier !

2.Am dreptul să Am dreptu la toate daca m_ar lasa stiti voi LA MULTI ANI COCOSILOR!!!!!!

3.Am dreptul să fac ce vreau!

4.Am dreptul să merg la striptease,asa cum fac femeile de ziua lor!

5.Am dreptul să Am dreptul sa beau 5 Bergembier pentru a mai lua inca una gratis....si dupa...poate inca 5.

6.Am dreptul să sting berea cu bere

7.Am dreptul să sa nu vad femei in fata ochilor toata ziua, macar o zi pe an, pe 5 mai! (cu asta nu prea sunt de acord :P :)) )

8.Am dreptul să beau si sa ma distrez la maxim de ziua barbatului

9.Am dreptul să beau cat vreau,unde vreau,cu cine vreau si sa ma dau la toate fetele!

10.Am dreptul să fiu burtos de la bere decat cocosat de munca !

Pentru a citi mai departe click aici

La multi ani tuturor barbatilor si bucurati-va de aceasta zi!

0 Response to "5 mai - Ziua Barbatului"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului