Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

A venit Pastele !

Scris de p3psyblue On 14:09
== Urari de Paste == (-nou-)


1. Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

2. Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat!

3. Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

4. Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!

5. Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari ;)!

6. Hristos a inviat! Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit…oua!

7. Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!

8. Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

9. Invierea Domnului sa fie un moment de pace si iertare pentru toti.
10. Urez intotdeauna “Hristos a inviat!” persoanelor frumoase si inteligente. Paste fericit!
Easter sms !

The Easter feeling does not end, it signals a new beggining of nature spring and brand new life of friendship. Happy Easter to My Best Friend!
——————————————————————————–
The budding trees, the new flowers, and birds that sweetly sing, whisper to me that it’s Easter. Here is wishing a warmth for your soul on Easter and always! Happy Easter
——————————————————————————–
Easter is a promise God renews to us in each spring. May the promise of Easter fill your heart with peace and joy! Happy Easter!
——————————————————————————–
The spirit of easter is all about Hope, Love and Joyfull living. Happy Easter!
——————————————————————————–
Let this joy of Easter may fill up your heart today and the whole year ahead. Happy Easter!
——————————————————————————–
The Lord came to earth with a life to give, so each one of us may continue to live. Happy Easter!
——————————————————————————–
Alleluia, it’s Easter time! Jesus rose from the dead. This salvation is for you. Wish the best for you. GOD loves YOU!

=====Urari de paste ===

Cateva urari pentru Sfintele Sarbatori de Paste :

1. Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

2. Iisus sa va ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa va spele necazurile din suflet!! Paste Fericit!!

3. Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Va urez un PASTE FERICIT!

4. Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat, Crede si uita tot ce-ai indurat. EL ti-e lumina, caci EL te-a creat. Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat, HRISTOS A INVIAT
Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!!

5. Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

6. Lumina Pascala prin miracolul ei sa aduca in sufletele noastre liniste, impacare, iubire mai multa, o primavara deosebita ! Sanatate familiilor noastre, mult noroc in tot si toate ! Dumnezeu sa va dea iubirea si binecuvantarea lui!
Hristos a inviat !

7. Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!

8. Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!

9. Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Ne este data sa o acceptam si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni....Hristos a Inviat!

10. Anul acesta nu mai exista sponsorizari :) asa ca iti aduc doar urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul!

11. Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou special pentru tine, sa-ti urez un Paste fericit cu rasete de si voie buna.

12. Dupa un post atat de lung, iti doresc multe oua rosii, multi cozonaci si iepurasi de ciocolata! Paste Fericit!

13. Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi !

14. Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi! PASTE FERICIT!

15. Cei doi iepurasi mascote, sa va aduca buna dispozitie cu care sa va desfatati în dragalasenii si gingasii, tot anul pana la urmatorul Paste.

16. Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul
Sa v-aduca pe-nserat
Paste bun si Luminat!

17. In noaptea invierii
Cand clopotele bat
Si aici in departare
Hristos spunem c-a-nviat!

18. Sa fim lumina din lumina,
Sa aratam celor din jur ,
Ca-n suflet s-a nascut Hristos!
HRISTOS A INVIAT!

19. Binecuvantarea Divina, Lumina si Iubirea Mantuitorului nostru Ceresc sa va patrunda in suflet, sa va aduca pace, sanatate sufleteasca si MANTUIRE.
HRISTOS A INVIAT!

20. Invierea Domnului sa aduca in sufletele voastre bucurii, sa va faca sa fiti mai intelepti, mai buni si sa aduceti la randul voastru bucurii in sufletele altora!

CU PRILEJUL INVIERII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS,PepsiBLue VA UREAZA SARBATORI FERICITE,NOROC IN CASA SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR.,,HRISTOS A INVIAT,,

0 Response to "A venit Pastele !"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului