Vibe Fm

Scris de p3psyblue

Te-ai plictisit de playlistul actual?Vrei o schimbare?Iti recomand Vibe FM,un radio ce difuzeaza cele mai "Hot" melodii.Daca iti place sa asculti club music,trance,new mixs, acesta este locul ideal.Postul Vibe FM vine insotit de un site pe masura.Avand o grafica "Funky" este usor de folosit si contine foarte multe stiri despre evenimentele ce vor urma in cluburi si discoteci....

Samsung Omnia HD

Scris de p3psyblue

Samsung Electronics a lansat primul telefon din lume care poate inregistra si decoda HD.Telefonul dispune de un ecran de 3,7 inch,camera de 8 MP si rezolutie 360 x 640 pixeli ...

Noul Passat CC

Scris de p3psyblue

Designul său independent, interiorul sportiv cu scaune individuale, propulsoare alături de tehnologii demne unei clase de lux, s-au grupat într-un vehicul unic, situat pe segmentul de piaţă al modelului Passat. Noul Volkswagen Passat CC este un sedan elegant şi, în acelaşi timp, un coupe dinamic...

Transporter 3

Scris de p3psyblue

Regula numarul 1. Nu deschide coletul niciodata. Regula numarul 2. Marfa ajunge la destinatie in timpul stabilit. Regula numarul 3. In masina nu urca mai mult de 5 persoane.

The Game Planer

Scris de p3psyblue On 11:58
Filmul Plan de joc a avut premiera la noi pe 25 ianuarie 2008.

Dwayne “The Rock” Johnson este pe cale sa-si intalneasca nasul - chiar daca este vorba de o fetita de numai 1,20 m inaltime. Dwayne Johnson este o prezenta incantatoare, un adevarat maestru al filmelor de comedie, jucand rolul fundasului superstar Joe Kingman cu un umor irezistibil.

Joe Kingman este cunoscut drept unul dintre cei mai duri jucatori care au intrat vreodata pe teren. Binecuvantat cu o uimitoare forta si agilitate, el este celebru pentru ca face fata oricarui placaj, oricat de agresiv ar fi. Insa, tocmai cand se astepta mai putin, Joe este pus in fata celei mai dificila provocari pe care si-ar fi putut-o imagina vreodata: la usa ii apare o fetita de opt ani care sustine ca este copilul sau.

In aceasta poveste amuzanta, dar si induiosatoare, “Rock” are sansa sa isi demonstreze o latura neasteptat de amuzanta, ca sa nu mai vorbim de cea “parinteasca”, pe care o combina insa cu scene de fotbal derulate in ritm alert, fiind ultimul om din lume pe care v-ati astepta sa il vedeti transformandu-se intr-un tatic minunat.

Totul incepe cand echipa profesionista de fotbal a lui Kingman, Rebels, din Boston, lupta sa obtina mult-asteptatul titlu in campionat. Fiind fundasul victorios al echipei, Joe traieste suprema fantezie a oricarui burlac: e un tip ravnit de cele mai frumoase modele, bogat si celebru, sufletul oricarei petreceri - de care are parte din belsug! In momentul in care o descopera pe Peyton (vedeta Disney Channel MADISON PETTIS), stilul sau de viata este dat peste cap si trebuie sa se adapteze la noua situatie, aceea de a fi si tatic.

Acum, tocmai cand cariera lui ajunsese in culmea gloriei, Joe trebuie sa invete sa jongleze intre vechiul lui stil de viata - petreceri, antrenamente si intalniri cu supermodele - si cu noile provocari de care are parte - ore de balet, povesti de citit la culcare si papusele - fara sa paseze nimic aiurea. La fel de uluita este si impresara lui, o tipa dura si versata, Stella Peck (KYRA SEDGWICK), complet lipsita de orice fel de sentimente parintesti. Dar, cum campionatul se apropie, Joe va intelege ca jocul care conteaza cu adevarat nu are nimic de-a face cu banii, recomandarile sau eseurile inscrise. in realitate, este vorba de chestii cu adevarat dificile: rabdare, munca in echipa, lipsa de egoism… si felul in care poti sa castigi inima acelui fan mititel care se dovedeste a fi, de fapt, cel mai important.

Plan de joc este o comedie relaxanta ce merita vazuta intr-o dupa-amiaza de primavara alaturi de cei dragi.

0 Response to "The Game Planer"

Trimiteți un comentariu

Cum pot comenta articolul?

In cazul in care nu ai un cont pe Blogger sau WordPress,poti folosi optiunea "Nume/Adresa".Spui cum te cheama,tastezi comentariul,apoi apesi "Postati comentariul".Daca ai un site sau un blog,poti sa lasi si adresa lui ca nu strica.

căutare personalizată

Arhiva Blogului